Algemene Voorwaarden


Hamburger menu

Bezoek mijn Facebook-pagina
Bezoek mijn LinkedIn-pagina
Bezoek mijn Instagram-pagina

Algemene Voorwaarden

Hoofdfoto Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden van praktijk Inbewegen van Karen Bok, Van Veenweg 100, 1701 HH Heerhugowaard

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle activiteiten c.q. diensten van de praktijk Inbewegen. Met het aangaan van een behandeling, sessie of andere dienst van mijn praktijk gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden. Waar in de tekst behandeling/sessie staat vermeld, geldt dit tevens voor alle andere diensten van mijn praktijk.

 • Een behandeling/sessie is alleen mogelijk op afspraak.
 • Praktijkadres: Tennispark Oostertocht, Van Veenweg 100, 1701 HH Heerhugowaard
 • Telefonisch is Inbewegen alle werkdagen bereikbaar op 06-40058184. Tijdens de behandelingen kan de telefoon niet beantwoord worden. Indien u de voicemail inspreekt wordt u binnen 24 uur teruggebeld.
 • Per mail op info@inbewegen.nl kunt u 7 dagen per week uw berichten kwijt. Mail wordt dagelijks gelezen.
 • Afspraken bij voorkeur telefonisch maken en/of wijzigen.

 

Betalingsafspraken

 • De betaling dient contant voldaan te worden in euro’s na iedere sessie of per bank binnen 8 dagen nadat u de nota heeft ontvangen.
 • Bent u verhinderd? Geef het zo snel mogelijk door!

Gereserveerde tijd welke niet 24 uur van te voren is afgezegd wordt in rekening gebracht.

 • De actuele kosten voor een behandeling/sessie staan vermeld op www.inbewegen.nl en zijn geldig, tenzij anders overeengekomen.

 

Vergoedingen

 • Veel verzekeraars vergoeden de therapie uit de aanvullende verzekering. U bent (of uw wettelijke vertegenwoordiger) zelf verantwoordelijk om bij de zorgverzekeraar na te gaan voor welke vergoeding u in aanmerking komt. Sommige verzekeraars vergoeden alleen als de therapeut lid is van bepaalde beroepsverenigingen. Inbewegen is lid van beroeps vereniging voor Oefentherapeut Cesar/Mensendieck VvOCM, daarnaast kwaliteit geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici. Op de factuur staan de benodigde registratienummers en AGB codes.
 • Inbewegen is onafhankelijk en heeft geen contracten met zorg verzekeraars.

Kwaliteit

 • Karen Bok is kwaliteit geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en voldoet hiermee aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep VvOCM. (Vereniging van Oefentherapeuten Cesar/Mensendieck)
 • Inbewegen is niet aansprakelijk voor eventuele schade materieel en/of immaterieel, fysiek en/of psychisch in welke vorm dan ook, ontstaan door training of begeleiding door Inbewegen, tenzij u aantoont dat de schade is veroorzaakt door opzet, nalatigheid of grove schuld.
 • Alles wat besproken wordt blijft vertrouwelijk. Inhoudelijke informatie wordt alleen naar buiten gebracht nadat u hiervoor toestemming heeft gegeven. Hierop kan een uitzondering worden gemaakt in verband met wettelijke verplichting.

 

Verwerking persoonsgegevens

 • Inbewegen registreert uw naw gegevens, geboorte datum, verzekeringsgegevens, BSN nr, telefoon en email adres. Dit ten behoeve van de factuur, en communicatie
 • Via email ontvangt u automatisch de nieuwsbrieven van Inbewegen tenzij vooraf anders aangeven. U kunt zich ten alle tijden uitschrijven.
 • Voor communicatie naar derden (zoals verzekering of huisarts/specialist) wordt altijd uw toestemming gevraagd en vooraf aangegeven indien van toepassing.

 

Klachten

 • Heeft u een klacht dan bespreekt u dat bij voorkeur met uw therapeut.
 • Komen we er niet uit dan is Inbewegen aangesloten bij het Klachten Loket Paramedici en vind u meer info op klachtenloketparamedici.nl

EInde

Per 1 december 2021 stopt Inbewegen met individuele patienten behandelingen. Met veel liefde en dankbaarheid kijk ik terug naar de mooie ontmoetingen die ik gehad heb binnen mijn praktijk. Een . . . heleboel mensen kunnen door onze samenwerking weer dat wat ze het liefste doen. Ik kan niet iedereen persoonlijk bedanken maar weet dat ik ook jou dankbaar ben en hoop dat we elkaar op een andere manier op een ander moment weer mogen ontmoeten. Tot ziens!  … Lees meer
 

Verder in het nieuws

EInde

Tape Week

Inbewegen blijft Open!

Stoppen met denken

Sport App Stress

Route

kaart is aan het laden – een ogenblik geduld aub…

Inbewegen Van Veenweg: 52.667170, 4.861364

Kwaliteitsregister Paramedici
Sportoefentherapie
VvOCm

Inbewegen

Tennispark Oostertocht
Van Veenweg 100
1701 HH Heerhugowaard

­

T 06 – 40 05 81 84
E info@inbewegen.nl
I www.inbewegen.nl

KvK 56623836
BTW-id NL002120970B70

IBAN NL56 RABO 0175 469 040
BIC RABONL2U

Lid nr. V vocm 400435
AGB Zorgverlener 07000169
AGB code praktijk 07087383