FAQ


Hamburger menu

Bezoek mijn Facebook-pagina
Bezoek mijn LinkedIn-pagina
Bezoek mijn Instagram-pagina

FAQ

Hoofdfoto FAQ

FAQ

Vind hier de antwoorden op vaak gestelde vragen. Staat jouw antwoord er niet tussen mail me dan gerust!

  • Ben je een gewone Fysio? – Nee, ik ben Oefentherapeut Cesar-Mensendieck gespecialiseerd in sport gerelateerde klachten
  • Behandel jij net als de Fysio? -Nee, de Sport-Oefentherapeut onderzoekt niet alleen de structuren van de klacht maar het gehele lijf in een keten naar beweging.
  • Kun je mij helpen? – De eerste stap is altijd de Sport-SCAN. Niemand kan door de telefoon of per email bepalen of jij geholpen kan worden. Helaas…..ik dus ook niet.
  • Ik ben al overal geweest. Waarom kan jij me dan wel helpen?-O….die hoor ik zo vaak! Omdat ik niet alleen lokaal kijk maar naar het hele plaatje, de hele keten, jou als mens in zijn totale belasting en belastbaarheid.  Daarom. O ja, en ik denk niet in hokjes.
  • Wordt behandeling vergoed? -Afhankelijk van jouw polis kan behandeling al dan niet deels vergoed worden. Check de polisvoorwaarden op vergoeding voor ongecontracteerde BeweegZorg
  • Waarom heb jij geen contracten met de Zorgverzekering? -Ik help iedereen even goed, onafhankelijk van vergoeding of beloning. Ik behandel niet onnodig, snel en efficiënt en wordt graag beoordeeld door de patiënt/cliënt. Niet door een instituut dat u en mij niet kent maar wel regels oplegt, tarieven bepaald, en behandelfrequentie en intensiteit voorschrijft. 
  • Werk je ook met een app? – Nee, behandeling is altijd persoonlijk en op maat.
  • Ben je geregistreerd als zorgverlener? – Ja, in het kwaliteitsregister Paramedici.
  • Ben je een alternatieve zorgverlener? –Nee, oefentherapeuten zijn reguliere zorgverleners.
  • Waarom heb ik dat niet eerder gehoord? – ehhhhh…..Mijn jaren lange ervaring maakt dat ik kan putten uit brede kennis. Ik kijk verder dan mijn neus lang is en altijd naar het totaal.

Corona

Gelukkig kan Inbewegen sinds 4 mei weer patiënten in de praktijk ontvangen wanneer video bellen niet lukt of wanneer het gewoon beter is om in de praktijk te komen. We moeten alleen wel een beetje op . . . elkaar passen en een aantal regels in acht nemen. Onderstaand lees je als je komt hoe jij je kunt voor bereiden.
 
… Lees meer
 

Verder in het nieuws

Corona

FiTT Monitor Nieuws

Nieuw Sporters-Yoga online

Revalidatie Inspiratie Interviews

Adem je Beter

Route

kaart is aan het laden – een ogenblik geduld aub…

Inbewegen Van Veenweg: 52.667170, 4.861364

Kwaliteitsregister Paramedici
Sportoefentherapie
VvOCm

Inbewegen

Tennispark Oostertocht
Van Veenweg 100
1701 HH Heerhugowaard

­

T 06 – 40 05 81 84
E info@inbewegen.nl
I www.inbewegen.nl

KvK 56623836
BTW-id NL002120970B70

IBAN NL56 RABO 0175 469 040
BIC RABONL2U

Lid nr. V vocm 400435
AGB Zorgverlener 07000169
AGB code praktijk 07087383