Reviews


Hamburger menu

Bezoek mijn Facebook-pagina
Bezoek mijn LinkedIn-pagina
Bezoek mijn Instagram-pagina

Reviews

Hoofdfoto Reviews

Lees ervaringen van cliënten. Of lees hier drie interviews van mensen die revalideerden met hulp van Inbewegen

 

Ik ging naar Karen toe in de hoop dat zij mij kon helpen fysiek aan te sterken, omdat ik graag weer op mijn oude niveau wilde sporten. Maar naast het fysiek sterker worden heeft Karen mij nog iets heel anders geleerd. Door haar ben ik mij er bewust van geworden dat het niet alleen gaat om de prestatie, het gaat om het plezier dat je hebt in het sporten. Ik had al heel lang niet echt lekker gelopen, altijd wel ergens last. Karen heeft mij geleerd de rust te vinden om naar mijn eigen lichaam te luisteren en datgene te doen wat op dat moment goed voelt. Het hoeft niet altijd lang en snel, je doet het voor jezelf. Door deze verandering in mindset ben ik sinds lange tijd weer in staat ‘pijnvrij’ te kunnen sporten en te genieten van het moment. Mijn geheim: Stop met denken, start met voelen!

Maud

 


 

Ik heb meerdere keren blessures gehad en dan ging ik naar een fysio en werd er gekeken naar de blessure, behandeld en toen ging het weer beter en kon ik verder, maar altijd kwam het weer terug. Bij Karen heeft ze niet alleen naar mijn blessure gekeken maar ook naar andere factoren die invloed hadden. Ik vind Karen echt een wijze vrouw. Ze zei vaak dingen waar ik later over na ging denken en waardoor ik zelf verandering kon brengen in mijn leven. De sessie hebben mij geholpen met mijn blessure, maar ook om te zien wat belangrijk is voor mij en hoe ik meer kan genieten en pijn vrij kan bewegen. Ik heb de sessies als heel fijn ervaren en ze hebben een positieve impact op mijn leven gehad en zou het zeker aan een ander aanraden.

Natali

 


 

Je bent de eerste die me heeft verteld hoe ik anders moet bewegen. Nu begrijp ik ook waarom ik eerder geen steek verder kwam. Dan kreeg ik alleen maar oefeningen en behandeling, nu pas ik het dagelijks toe en let ik tijdens het sporten op dat ik me niet verkeerd beweeg. Ik ben heel blij!

Nadien

 


 

Karen heeft onze dochter heel goed geholpen na een misstap op de turntraining. Toen wij langs strompelden, bood zij direct aan om even te kijken. Dat was gezien de eerste schrik heel fijn en het scheelde ook weer een avontuur bij de huisartsenpost. Wat een service!

myrza

 


 

Bedankt voor de workshop Kracht van de Adem van afgelopen vrijdag. Ik heb heerlijk gelopen maar vooral veel geleerd. Waarschijnlijk zette ik mijn middenrif helemaal vast. Ik had altijd een soort spanning tussen mijn 2 onderste ribben. Door bewust door mijn neus en actief met mijn middenrif te ademen gaat die spanning weg. Echt gaaf. Tijdens mijn eerste trainingsronde met de nieuwe ademhaling ging dat prima tijdens de warming-up. Op tempo lukt het nog niet, maar da’s niet gek natuurlijk. Ik ben heel blij dat je je kennis met mij heb willen delen en ik ben er vol mee aan het oefenen (nu ook als ik dit tik).

Frank

 


 

Naast een uur even heerlijk ontspannen en tot mezelf komen heeft de sportersyoga me bewuster gemaakt van mijn ademhaling, in ontspanning, maar ook tijdens het hardlopen. De lessen waren erg fijn en het lukte me zelfs aan het einde van de les helemaal nergens aan te denken

Bianca Ooteman

 


 

Door Inbewegen te komen, met Karen ontspannen in te spannen heb ik mijn lijf beter leren kennen.
Daardoor beweeg ik nu met plezier, voorkom/ signaleer tijdig een blessure.
Niet alleen je lijf pakt Karen op een plezierige manier aan, maar helpt ook je mindset de goede kant op! De begeleiding heeft me bewust gemaakt van mijn focus, mindset en ademhaling. Ik kan nu beter terug naar de basis. Blij met jou!

Bertina Tas

 


 

Karen weet je te motiveren, steeds een stap verder te gaan, te ontspannen en leren omgaan met een blessure. Je sterk te maken ( mindfull running en fysiek) , met een vleug humor en getoonde interesse je positief te beïnvloeden om steeds je eigen ( maximale) grenzen te verleggen! het is een topper!!!

Kim Kardinaal

 


 

Karen weet altijd precies uit te vogelen waar/wat er mis gaat in mijn lijf. En als dansdocent kan haar adequate antwoord goed gebruiken (en de oefeningen ook). Zodat ik gewoon kan blijven werken. Thuis weten ze het ook al: oefeningen van Karen? Gewoon doen. Ze heeft nl. altijd gelijk! 😉

Miranda

 


 

Als fysiotherapeut werk ik vaak samen met collega’s om een optimaal resultaat te bereiken voor de cliënt. Daarvoor creëer ik een netwerk van leuke-, enthousiaste- maar vooral ook kwalitatieve collega’s.

Een enkeling daarvan springt daar bovenuit; En voor mij is Karen zo’n hoogspringer!

Enthousiasmerend, begrijpt waarvoor u komt, werkt met u aan uw doelen op uw niveau en snapt als geen ander wat hier voor nodig is om samen met de cliënt/sporter zijn doelen te bereiken.

Doet u zelf en uw lichaam een plezier en kom “INBEWEGEN” !

Jacco Schekkerman

 


 

Snel, duidelijk en praktisch. Karen heeft met praktische tips en oefeningen m’n knie weer laten ‘sporen’ waardoor ik pijnvrij kan lopen. Karen heeft mij het plezier in bewegen weer terug laten vinden. En dat gecombineerd met een flinke portie humor! Dankjewel

Sylvia Kuiper

 


 

Inbewegen heeft geholpen om weer in beweging te komen. Door middel van een Sportscan en het Fit-running programma heb ik opnieuw leren hardlopen en mijn doel van 10 km lopen behaald. Op dit moment helpt Karen mij wederom om in beweging te komen. Nu is het een blessure die met de juiste oefeningen, massage en mind-set overwonnen gaat worden. Ik ben trots op Karen dat ze met haar kennis, enthousiasme en passie mensen aan het Bewegen brengt. Ook mij brengt ze weer waar ik wil zijn, daar ben ik van overtuigd! Ga zo door!

Debby

 


 

Door de aangeboden oefeningen van Karen kan ik beter omgaan met de blessure die ik heb. Zij luistert goed naar je en stemt de oefeningen af op je eigen kunnen en motiveert je onwijs goed om door te gaan juist als het even tegenzit.

Anneke Veldman

 


 

InBewegen heeft mij veel gebracht. Ik kan nu lopen zonder vervelende blessures. Weet wat een goede houding is tijdens het lopen en hoe ik beter moet luisteren naar m’n lichaam (mindfull running). En alles ook nog eens in een enthousiaste groep mede renners, met de professionele en geweldige begeleiding van Karen, wat nog extra motiveert. Ik ren weer dankzij InBewegen!!! Thanx!

Corinne Laninga

 


 

Pijnvrij leven en bewegen! Zo kan ik door naar een fitter leven!!

patricia

 


 

Ontspannen in beweging zijn! In plaats van mezelf (onbewust) tegen te werken ga ik nu mee met de beweging op een natuurlijke manier. Karen heeft een goed analytisch vermogen en kan haarfijn de kern van het probleem boven tafel krijgen. Ze is to-the-point en geeft duidelijke aanwijzingen.

Cora Blankendaal

 


 

Ik kan beter luisteren naar mijn lijf.

Lies

 


 

De workshops Mindfull Running, Focus en Concentratie en kracht van de adem hebben me een soort van rust opgeleverd. Ik focus me nu op 1 ding en geniet meer van het sporten ipv dat ik moet.

Bianca van Gool

 


 

Door een aantal kleine veranderingen, zoals rust, mindset en ademhaling, zijn mijn prestaties enorm verbeterd. Het sporten is hierdoor leuker en interessanter geworden

Eric de Ruiter

 Laat ook uw reactie achter!

Reacties

(Wordt niet gepubliceerd)

Bezig met versturen

Tape Week

Ontdek vrijblijvend wat jij weer kunt doen met Easy-Tape! Maak kennis met de gekleurde plakkers en beweeg makkelijker en met minder pijn!

… Lees meer
 

Verder in het nieuws

Tape Week

Inbewegen blijft Open!

Stoppen met denken

Sport App Stress

Blessurepreventie en Groeien

Route

kaart is aan het laden – een ogenblik geduld aub…

Inbewegen Van Veenweg: 52.667170, 4.861364

Kwaliteitsregister Paramedici
Sportoefentherapie
VvOCm

Inbewegen

Tennispark Oostertocht
Van Veenweg 100
1701 HH Heerhugowaard

­

T 06 – 40 05 81 84
E info@inbewegen.nl
I www.inbewegen.nl

KvK 56623836
BTW-id NL002120970B70

IBAN NL56 RABO 0175 469 040
BIC RABONL2U

Lid nr. V vocm 400435
AGB Zorgverlener 07000169
AGB code praktijk 07087383